Intim gyanta Pasarét, intim szőrtelenítés II. kerület

A 2. kerületben várja Önt is szalonunk, ahol kifejezetten az intim szőrtelenítésre specializálódtunk. Kellemes, diszkrét környezetben állunk rendelkezésre, ha intim gyantáztatni szeretne, mert elege van az állandó borotválkozásból, a borostás, kisebesedett bőrből, az otthoni készgyanták rémálmából, és ezek helyett egy tartósan sima, bársonyos bőrfelületet szeretne látni!
Az intim gyanta során speciálisan erre a célra kifejlesztett anyagot használunk, így az eljárást azoknak is ajánljuk, akiknek érzékeny a bőre, vagy állandó szőrbenövéstől szenvednek. Az intim gyanta nem sérti fel a bőrt, kozmetikusaink pedig nagy gyakorlattal rendelkeznek, így a végeredmény nem lehet kérdéses!
Az intim szőrtelenítésnek egy olyan kényelmes módját ajánljuk, mely hatékonyságát tekintve vetekszik az otthoni borotválással, epilálással, így valóban hosszan tartó, bársonyos bőr érhető el. Ha kipróbálná speciális, bőrbarát eljárásunkat, bejelentkezés alapján tudjuk fogadni! Árainkat, munkatársainkat weboldalunkon megtalálja, s ha kérdése lenne, szívesen válaszolunk, keressen bennünket bizalommal!